ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκάρει ανάπηρη 49χρονη από τη Ρόδο: Με βίαζε ο πατέρας μου από πέρυσι το καλοκαίρι

1 min read

Μια ακόμη φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά στο βιασμό μιας 49χρονης με νοητική στέρηση και αναπηρία σε ποσοστό 67% από τον 73χρονο πατέρα της!

Με την λήψη καταθέσεως από τον 46χρονο αδελφό της 49χρονης γυναίκας συνεχίστηκε χθες η κυρία ανάκριση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί της Ρόδου. Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψε η dimokratiki.gr, έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την 7η Απριλίου 2022.

Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση. Ο 73χρονος έχει ομολογήσει τον βιασμό της κόρης του που σημειωτέον έχει βιαστεί και στο παρελθόν από 76χρονο.

«Με παρέσυρε ο διάβολος…»

Οπως απεκάλυψε η «δημοκρατική», ο κατηγορούμενος σε ανωμοτί κατάθεση που έδωσε αφού είπε ότι είναι… «οικογενειάρχης» πρόσθεσε… «δεν ξέρω τι έγινε, τι με παρέσυρε ο διάβολος και έγινε η πράξη».

Κατέθεσε ότι με την ανάπηρη κόρη του ήλθε σε σεξουαλική επαφή μια φορά, περιγράφοντας την αποτρόπαιη πράξη του για να προσθέσει ότι τον έδιωξε η σύζυγός του από την οικία τους και ότι κοιμάται πλέον σε στάβλους.

Ο 73χρονος, υποστήριξε ότι τον «προκαλούσε» η 49χρονη κόρη του ερωτικά και ότι του… «επιτέθηκε» για να επιρρίψει τις ευθύνες στον… «διάβολο».

Χθες ο 46χρονος γιος του ήταν κατηγορηματικός ως προς την τέλεση του αδικήματος και υπέβαλε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στην κατάθεσή του κατέστησε σαφές ότι από το έτος 2008 είναι δικαστικός συμπαραστάτης δυνάμει απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου της αδελφής του και για την σεξουαλική κακοποίηση της αδελφής του από τον πατέρα του ενημερώθηκε την 28η Φεβρουαρίου 2022, δύο μέρες μετά την τέλεσή της.

Στο μεταξύ, ένας εργάτης που εργαζόταν σε οικοδομή απέναντι από την οικία τους ανέφερε σε έναν κοινό τους φίλο ότι είχε δει την σεξουαλική συνεύρεση και ο τελευταίος τον ενημέρωσε άμεσα. Ακολούθως η αδελφή του του επιβεβαίωσε τα όσα του είχαν καταγγελθεί και του εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας τους την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στην πορεία από τα όσα κατέθεσε στην Ασφάλεια η αδελφή του έμαθε ότι είχε πέσει κατ’ επανάληψη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ η 49χρονη του αποκάλυψε ότι ο πατέρας τους την κακοποιούσε σεξουαλικά από το καλοκαίρι του 2021. Εξήγησε ότι τον τελευταίο χρόνο διέμεναν μόνοι τους στο σπίτι τους και τους επισκεπτόταν συνήθως τα Σάββατα.

Δημοσίευση στα Social Media