ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στην Ινδία: Αυτοκτόνησε ομαδικά 11μελής οικογένεια που άνηκε σε αίρεση [εικόνες]

1 min read

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία η υπόθεση ομαδικής αυτοκτονίας των 11 μελών οικογένειας. 

Τα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά σε σπίτι στο Νέο Δελχί από τον γείτονά τους. Οι Αρχές πιστεύουν πως είχαν εμπλακεί σε αίρεση και αυτοκτόνησαν ομαδικά.

Και οι 11 εντοπίστηκαν δεμένοι πισθάγκωνα και φιμωμένοι. Συνολικά εντοπίστηκαν επτά απαγχονισμένες γυναίκες και τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και δύο έφηβοι 15 ετών.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τα δέκα μέλη της οικογένειας απαγχονισμένα, φιμωμένα και με βαμβάκι στα αυτιά, να κρέμονται από σιδερένια βέργα στην αυλή του σπιτιού. Οι βρόχοι είχαν φτιαχτεί από υφάσματα και καλώδια, πάνω στα οποία είχαν χαραχτεί θρησκευτικά σύμβολα. Το άψυχο σώμα του τελευταίου μέλους της οικογένειας εντοπίστηκε στραγγαλισμένο μέσα στο σπίτι.

Οι ερευνητές της αστυνομίας είναι σχεδόν βέβαιοι πως τα μέλη της οικογένειας έλαβαν μέρος σε κάποιου είδους θρησκευτική τελετή αφού στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, σημάδια από πυροβολισμούς και οποιαδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να καταδεικνύει δολοφονία.

Τουναντίον, η ομαδική αυτοκτονία επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι εντοπίστηκαν χειρόγραφα σημειώματα στα οποία αποδεικνύεται ότι η οικογένεια προετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει ομαδικά για να «εξιλεωθεί» και είχαν εξεταστεί διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούσαν να απαγχονιστούν. Ωστόσο κανένα μέλος της οικογένειας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Στο σπίτι εντοπίστηκε ζωντανός μόνο ο σκύλος της οικογένειας.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η οικογένεια είχε εισχωρήσει σε κάποια αίρεση ενώ τα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι περιγράφουν αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όσον αφορά τον τρόπο που φιμώθηκαν και που δέθηκαν.

Ενώ η αστυνομία περιμένει την αυτοψία, αναλύονται τα αρχεία των κλήσεων που έκαναν τα μέλη της οικογένειας. Παράλληλα, εικάζεται πως ένα μέλος της οικογένειας έριξε ηρεμιστικά στο φαγητό με αποτέλεσμα να τους ακινητοποιήσει όλους και στη συνέχεια να τους δολοφονήσει με βάναυσο τρόπο.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.