ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
1 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Λαμίας Σοκ προκάλεσε  ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 38χρονης μητέρας από τον πρώην σύντροφό της βίντεο

1 min read

Ο πρώην σύντροφός της την κυνηγάει και απειλεί ότι θα την σκοτώσει

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Λαμίας ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 38χρονης μητέρας από τον πρώην σύντροφό της στην πλατεία Πάρκου.

Ήταν σχεδόν 14:00 το μεσημέρι όταν ξαφνικά αυτόπτες μάρτυρες είδαν έναν άντρα να ξυλοκοπεί άγρια μια γυναίκα και να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Μέχρι να σπεύσουν να την βοηθήσουν, ο δράστης πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή.

Δεν ήταν η πρώτη φορά ωστόσο που η άτυχη μητέρα έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον άνδρα που είχε εμπιστευτεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  lamiareport.gr, ο δράστης πριν από μερικούς μήνες της είχε επιτεθεί ξανά στην ίδια πλατεία και την χαράκωσε στο πρόσωπο με ξυράφι.

Η 38χρονη μητέρα η οποία έχει μείνει μόνη στον κόσμο καθώς οι γονείς της πέθαναν, είναι αβοήθητη. Η ίδια προσπαθεί να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και έχει απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ προκειμένου να απεξαρτηθεί και να ξεκινήσει ξανά τη ζωή της. Ο τύραννος πρώην σύντροφός της όμως δεν την αφήνει σε ησυχία και διαρκώς την δέρνει και απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Η 38χρονη οποία έχει απευθυνθεί και στις αρχές αλλά και σε σύλλογο για κακοποιημένες γυναίκες κάνει έκκληση για βοήθεια. Με το αίμα να τρέχει από το πρόσωπό της και με δάκρυα να κυλούν από τα μάτια της εκλιπαρεί για βοήθεια. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….» λέει η 38χρονη.

Μήπως είναι η ώρα η κοινωνία να λάβει δραστικά μέτρα προτού θρηνήσουμε ακόμα μια δολοφονημένη γυναίκα;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.