ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΝΤΡΟΠΗ! ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ εδώ και 15 μέρες τα περιπολικά στη Ρόδο

1 min read

Ακινητοποιημένα για πάνω από 15 ημέρες είναι τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου λόγω έλλειψης βενζίνης!

Οι παράγοντες της Ρόδου κατηγορούν για αναλγησία το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς δεν έχει εγκρίνει το κονδύλι που απαιτείται για την αγορά καυσίμων.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός απέδωσε το πρόβλημα της έλλειψης καυσίμων στη γραφειοκρατία δεσμευόμενος ότι τη Δευτέρα θα εκταμιευθεί το σχετικό κονδύλιο.

Για το ζήτημα έχει λάβει γνώση και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση.

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΡΤ FM τόνισε ότι όχι απλά τα περιπολικά στα Δωδεκάνησα δεν έχουν βενζίνη να κινηθούν, αλλά αν περάσουν έλεγχο ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν!.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ελάχιστες μετακινήσεις. Χρησιμοποιούμε τα ελάχιστα πετρελαιοκίνητα περιπολικά που έχουμε ανά υπηρεσία. Το 70% του στόλου είναι βενζινοκίνητα. Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι υπάρχουν προβλήματα και με τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Δυστυχώς όταν μπαίνουμε στα περιπολικά μας δεν νιώθουμε ασφαλείς. Πολλά περιπολικά μας αν τα περάσουμε τον πιο απλό έλεγχο του ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν! Οπότε καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονται» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

ant1news.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.