ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σε μείωση των ανταποδοτικών τελών για το 2018 προχωρά δήμος της Θεσσαλονίκης

1 min read

Σε μείωση των ανταποδοτικών τελών για το 2018 προχωρά δήμος της Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για τη δεύτερη μείωση που συντελείται από την έναρξη της θητείας της δημοτικής αρχής

με την πρώτη (2015) να αφορά σε μειώσεις ύψους 7% στις κατοικίες  της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και κατά 28% σε καταστήματα της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου  προχωρά για το 2018 σε νέες μειώσεις των ανταποδοτικών τελών ύψους 3% σε όλες τις κατηγορίες (οικίες – καταστήματα) και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

“Ο στόχος που έθεσε εξ αρχής η δημοτική μας αρχή για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας που χειμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, αναδεικνύει τη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλουμε από το 2015, προχωρώντας σε  μειώσεις των ανταποδοτικών τελών για τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις. Για το 2018 προχωράμε σε νέα μείωση κατά 3% στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού τόσο στις κατοικίες όσο και στα καταστήματα του δήμου μας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συμπολιτών μας αλλά και προσβλέποντας στην ενίσχυση και στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση