ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, 6ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΙΙΤΗΣ!

Newskamatero

Αηδία και τρόμο προκαλούν οι συνεχείς ειδήσεις από τη Μέση Ανατολή, ακόμα και από ανεπτυγμένες, και «ειρηνικές» χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, η οποία μπορεί να έχει μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα από την Ελλάδα όμως πολιτιστικά βρίσκεται ακόμα στον Μεσαίωνα!

Την 1η Φεβρουαρίου 2019 η μητέρα και ο μικρός Ζαχαρίας (Zakariya Al-Jabir) πήγαιναν με ταξί να προσκυνήσουν στο τζαμί του προφήτη Μωάμεθ στη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας. Στην πορεία η ίδια ψιθύριζε στον γιο της τη Σαλαουάτ (προσευχή τόσο τον Μωάμεθ όσο και στην οικογένεια του), κάτι που κάνουν μόνο οι (αιρετικοί) Σιίτες.

Ο ταξιτζής τη ρώτησε αν είναι Σιίτες και εκείνη απάντησε καταφατικά, τότε σταμάτησε αμέσως το ταξί του, άρπαξε τον μικρό Ζαχαρία και τον έσυρε σε ένα κοντινό μαγαζί όπου άρπαξε ένα μπουκάλι, το έσπασε και με αυτό τον μαχαίρωσε επανειλημμένα και έκοψε το λαιμό του εξάχρονου παιδιού, μπροστά στα μάτια της αλλόφρονής μητέρας του, που πάλευε μόνη της να γλιτώσει το παιδί της από τα χέρια του χασάπη!

Κανείς περαστικός δεν έκανε τίποτα, κανείς δεν είδε τίποτα και κανείς δεν άκουσε τίποτα!

Αυτά σε μια χώρα που έχει περίπου 20 εκατομμύρια Σιίτες (15%-20%) και μισό εκατομμύριο Χριστιανούς και όμως δεν αναγνωρίζει καμία άλλη θρησκεία από το Σουνιτικό Ισλάμ διακηρύσσοντας πως «Στη χώρα του προφήτη δεν υπάρχει καμιά άλλη θρησκεία από το Ισλάμ», εννοώντας τον Ουαχαμπιτισμό, τη χυδαιότερη εκδοχή του Ισλάμ.

Αν αυτά τα κάνουν οι ανεπτυγμένοι, μορφωμένοι και πολιτισμένοι Μουσουλμάνοι της Αραβίας μπορείτε να φανταστείτε τι θα κάνουν οι αμόρφωτοι, εξαθλιωμένοι και απολίτιστοι!

Θα τα ζήσουμε σύντομα και εδώ, αρχικά στον Βοτανικό…

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην Κωνσταντινούπολη βίντεο

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη πριν από λίγο στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Αλί Γερλίκαγια το ελικόπτερο κατέπεσε πάνω σε κατοικημένη περιοχή. Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν καπνό πάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή (που βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της πόλης) ενώ δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για τραυματισμούς. 💥 The […]