ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Αυγούστου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα απαντήσει με σθένος στις νέες αμερικανικές κυρώσεις

1 min read

Η Μόσχα διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα απαντήσει με αποφασιστικότητα στις νέες κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον σε βάρος Ρώσων επιχειρηματιών, εταιρειών και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επισήμανε ότι κανενός είδους πίεση δεν μπορεί να υποχρεώσει τη Ρωσία να αλλάξει την πορεία της και ότι οι κυρώσεις το μόνο που θα κάνουν είναι να ενώσουν τη ρωσική κοινωνία.Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις σε 40 Ρώσους επιχειρηματίες, «στοχεύοντας», μεταξύ άλλων, και επτά ολιγάρχες του στενού κύκλου του Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς και 12 επιχειρήσεις που τους ανήκουν ή ελέγχουν.

Τα εν λόγω μέτρα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και στοχεύουν συνολικά 17 ανώτατους Ρώσους αξιωματούχους αλλά και την κρατική Rosoboronexport -μια βιομηχανία όπλων που έχει στενές σχέσεις με τη Συρία.«Οι Ρώσοι ολιγάρχες και η ελίτ (σ.σ. της Ρωσίας), πουεπωφελούνται από αυτό το διεφθαρμένο σύστημα δεν θα μπορούν πλέον να αποφεύγουν τις συνέπειες των αποσταθεροποιητικών κινήσεων της κυβέρνησής τους» τόνισε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομικός των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.