Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσία για πΓΔΜ: «Θα πληρώσουν πολλά αν μπουν στο ΝΑΤΟ»

1 min read

Η Ρωσία ήταν εξαρχής… σκεπτική όσον αφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών και στην ενδεχόμενη είσοδο της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Κάτι που τώρα… επαναλαμβάνει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές τους τελευταίους μήνες που η Ρωσία εμφανίστηκε τουλάχιστον… προβληματισμένη όσον αφορά στις εξελίξεις με την Συμφωνία των Πρεσπών. Και κατ’ επέκταση την είσοδο της πΓΔΜ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Αυτή η θέση εκφράστηκε και σήμερα, Πέμπτη 07.02.2019, με την Ρωσία να τονίζει πως δεν ξέρει τι… καλό θα προκύψει. Αλλά ξέρει τα… αρνητικά!

«Τα οφέλη για την πΓΔΜ από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ είναι δύσκολο να καθοριστούν. Αλλά τα κόστη αυτής θα είναι σημαντικά». Αυτό υποστήριξε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ρωσία και οι… προειδοποιήσεις στην πΓΔΜ

«Ποιά είναι τα οφέλη από την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ; Δύσκολο να πει κανείς. Εντούτοις, θα χρειαστεί σίγουρα να πληρώσουν για αυτή την προστασία.

Ξέρουμε το κόστος που ανακοίνωσε η Ουάσιγκτον. Θα πληρώσουν αυξάνοντας τις αμυντικές δαπάνες, θα πληρώσουν για να λάβουν μέρος σε στρατιωτικά γυμνάσια και επιχειρήσεις που απέχουν πολύ από όσα χρειάζονται οι Μακεδόνες», τόνισε η Ζαχάροβα στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.