ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρωσία δημοσκόπηση: Το 79,5% των πολιτών εμπιστεύεται τον Vladimir Putin

1 min read

Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων πολιτών στον Πρόεδρο Vladimir Putin μειώθηκε κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες στο 79,5% την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε από το All-Russia Public Opinion Research Center την Παρασκευή (11/11/2022).
«Όταν ρωτήθηκαν αν εμπιστεύονται τον Putin, το 79,5% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση απάντησαν ναι (0,6 ποσοστιαία μονάδα πτώση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα).
Το ποσοστό των πολιτών που ενέκριναν τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται ο πρόεδρος τα καθήκοντά του ήταν 75,8% (0,7 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από την περασμένη εβδομάδα), σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
Συνολικά το 50,6% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εγκρίνει το έργο της ρωσικής κυβέρνησης (αύξηση 0,3 ποσοστιαίας μονάδας) και το 52,8% εγκρίνει το έργο του πρωθυπουργού Mikhail Mishustin (μείωση 0,3 ποσοστιαίας μονάδας).
Το 62,3% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Mikhail Mishustin (μείωση 1,1 ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη εβδομάδα), αναφέρει το Tass.

Η αξιολόγηση των κομμάτων

Όσον αφορά τους ηγέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων, το 33,5% των ερωτηθέντων εμπιστεύεται τον αρχηγό του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος Gennady Zyuganov (αύξηση 0,5 ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη εβδομάδα), το 33,2% εμπιστεύεται τον αρχηγό του κόμματος A Just Russia – For Truth, Sergey Mironov (αύξηση 4,6 ποσοστιαίων μονάδων), το 7% δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Πρόεδρο του κόμματος New People Alexey Nechayev (1,4 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από την περασμένη εβδομάδα) και το 15% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση εμπιστεύεται τον αρχηγό του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDPR) Leonid Slutsky ( πτώση 0,8 της εκατοστιαίας μονάδας).

Το επίπεδο της λαϊκής υποστήριξης για το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας ανέρχεται στο 40,4% (αύξηση 0,1 ποσοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη εβδομάδα).
Το επίπεδο αυξήθηκε κατά 0,4 ποσοστιαίες μονάδες στο 10,3% για το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα και αυξήθηκε κατά 0,5 ποσοστιαίες μονάδες στο 4,7% για το κόμμα του Νέου Λαού.
Το Ρωσικό Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα σημείωσε πτώση 0,8 ποσοστιαίας μονάδας στο 8,1%, ενώ η λαϊκή υποστήριξη για το κόμμα A Just Russia – For Truth μειώθηκε κατά 0,7 ποσοστιαίες μονάδες στο 5,4%.
Η δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 1.600 ενήλικες ερωτηθέντες διενεργήθηκε μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.