ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
11 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έξαλλος στα Gotham Awards – Κατήγγειλε λογοκρισία της ομιλίας του κατά Τραμπ

1 min read

Μόλις τελείωσε το βίντεο που προβάλλονταν σχετικά με το βραβείο, έβγαλε το κινητό του και ξεκίνησε να διαβάζει από εκεί – τον λόγο που είχε ετοιμάσει εξαρχής – αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα «ψέματα» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. «Η ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και κινούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμια», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Ο πρώην πρόεδρος μας είπε ψέματα περισσότερες από 30.000 φορές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της θητείας του. Και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό στην τρέχουσα εκστρατεία του. Αλλά με όλα του τα ψέματα, δεν μπορεί να κρύψει την ψυχή του.

Επιτίθεται στους αδύναμους, καταστρέφει τα δώρα της φύσης και δείχνει ασέβεια, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το «Ποκαχόντας» ως προσβολή», υπογράμμισε, εμφανώς ενοχλημένος.

Ο θρυλικός ηθοποιός κλείνοντας είπε ότι υποτίθεται πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει τα βραβεία Gotham και την Apple, η οποία έκανε το «Killers of the Flower Moon». «Όμως, δεν θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό που έκαναν. Πώς τολμούν να το κάνουν αυτό;», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι θρυλικός ηθοποιός είναι χρόνιος επικριτής του Τραμπ και της πολιτικής του και δεν το κρύβει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.