ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρόδος Σοκαριστικό βίντεο από Την Άγρια συμπλοκή και ξυλοδαρμό 13χρονης μαθήτριας γυμνασίου

1 min read

Την άγρια συμπλοκή τριών μαθητριών ηλικίας 13 και 15 ετών σε χωριό της Ρόδου, με γροθιές αλλά και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι δείχνει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν, σημειώθηκε σε μεγάλο χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού ανάμεσα σε τρεις μαθήτριες: μία 13χρονη, μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου και άλλες δύο αδελφές 15 ετών, οι οποίες ήταν επίσης μαθήτριες στο ίδιο σχολείο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί. Εκεί ενεπλάκησαν αρχικά η 13χρονη με τη μία 15χρονη, ενώ στη συνέχεια όπως προκύπτει από τα βίντεο, στον καυγά ενεπλάκη και η δεύτερη αδελφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτούν τα κορίτσια και έγινε αναφορά στην διεύθυνση του σχολείου, τόσο από την 13χρονη όσο και από τις δύο 15χρονες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.