ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαΐου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ρόδο: 40χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών φιλενάδων του γιου του

1 min read

Ρόδος ασέλγεια ανηλίκων: Μια νέα υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων συγκλονίζει τη Ρόδο και ερευνούν οι αρχές του νησιού.

Συγκεκριμένα δύο ανήλικες 15 και 13 ετών κατηγορούν έναν 40χρονο, πατέρα φίλου τους, για ασέλγεια 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος  κάτοικος Κοσκινού που ήδη συνελήφθη, φέρεται να προσφέρθηκε την Κυριακή, οδηγώντας τις ανήλικες σε μια αποθήκη όπου έχει όργανα γυμναστικής, να δείξει στα δύο κορίτσια ασκήσεις και να τους δώσει συμβουλές για σωστή διατροφή.

Οι ανήλικες, που γνωρίζονται με τον γιο του κατηγορούμενου, υποστηρίζουν ότι στην αποθήκη όπου της οδήγησε ο 40χρονος ασέλγησε εις βάρος τους

Ρόδος ασέλγεια ανηλίκων: Τι καταγγέλλει ο πατέρας του ενός κοριτσιού

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του ενός κοριτσιού αφού πληροφορήθηκε από το παιδί του για τις πράξεις του 40χρονου, μετέβη στο σπίτι του για να του ζητήσει τον λόγο και δέχθηκε την σωματική και λεκτική επίθεση από τον συλληφθέντα.

Ρόδος ασέλγεια ανηλίκων: Στην αντεπίθεση ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος  υπέβαλε με τη σειρά του μήνυση εις βάρος του πατέρα του κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση ισχυριζόμενος ότι τίποτα από όσα υποστηρίζουν τα κορίτσια δεν έχουν βάση.

Ο 40χρονος συνελήφθη, βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κινείται εις βάρος η διαδικασία για ασέλγεια ενώ ταυτόχρονα κινείται και η διαδικασία εις βάρος του πατέρα του ενός κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από την μήνυση που υπέβαλε ο κατηγορούμενος.

Δημοσίευση στα Social Media