ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
9 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας: Προσήχθη ο Μάνος Παπαδόπουλος

1 min read

Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη για τον άνθρωπο που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι – Στην ανακρίτρια η Γεωργία.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το μεσημέρι ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που προσκάλεσε (και πίεσε για την παρουσία της βάσει μηνυμάτων) τη Γεωργία Μπίκα στο πάρτι που έγινε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου και η κοπέλα κατήγγειλε πως βιάστηκε.

Σύμφωνα με το thestival.gr η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγε τον, κατά δήλωσή του, μετρ του «Αχίλλειον» (αλλά συνιδιοκτήτη κατά τον κατηγορούμενο Βασίλη Λεβέντη) για κατάθεση αναφορικά με την καταγγελία της 24χρονης, αλλά δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Στην ανακρίτρια η Γεωργία

Έκκληση σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν», απηύθυνε νωρίτερα η 24χρονη, εξερχόμενη από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κλήθηκε το πρωί να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, με εισαγγελική εντολή, σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, συνήγορο προανακριτικά του 27χρονου κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη.

Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης έρευνας είναι το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει κι ο δικηγόρος ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης (ανωμοτί).

Το μεσημέρι, η Γεωργία πήγε στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση -παρουσία ψυχολόγου- από την 5η τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, στα χέρια της οποίας βρίσκεται η δικογραφία για τον βιασμό.

Λίγο πριν, είχε καταθέσει ο εργοδότης της κοπέλας, ενώ ο φίλος του και η 17χρονη που ήταν μαζί της στο πάρτι, θα καταθέσουν άλλη στιγμή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.