ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πυροβολισμοί και ξυλοδαρμός έξω από νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού

1 min read

Σφαίρες και γροθιές έξω από νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής με τα θύματα να τρέχουν να κρυφτούν για να γλιτώσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 30χρονος και ένας 36χρονος έφυγαν από γνωστό στριπτιζάδικο της λεωφόρου Συγγρού, το όνομα του οποίου θυμίζει φυλακή, και πήγαν σε κοντινό νυχτερινό κέντρο για να συνεχίσουν την διασκέδαση τους.

Έξω από το κατάστημα συνάντησαν τον 39χρονο φίλο τους και συζητούσαν χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι τους περίμενε.

Γύρω στις δύο τα ξημερώματα, στην Άμεση Δράση έγιναν τηλεφωνήματα για πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο και περιπολικά πήγαν στο σημείο.

Κάλυκες ή οτιδήποτε άλλο που να παραπέμπει σε χρήση όπλων δεν βρέθηκε αλλά οι τρεις άντρες έδωσαν την δική τους περιγραφή για το τι συνέβη.

Ξαφνικά τους πλησίασαν δυο άγνωστοι και ο ένας από αυτούς χτύπησε τον 30χρονο στο πρόσωπο ο οποίος μαζί με τον 36χρονο έσπευσαν να κρυφτούν καθώς ο δεύτερος δράστης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα. Σχεδόν την ίδια στιγμή, ο τρίτος της παρέας, ηλικίας 39 ετών, δέχτηκε μια μπουνιά στο αριστερό μάτι και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε αναζήτησε βοήθεια σε κοντινό μαγαζί που μένει ανοιχτό όλο το 24ωρο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο.

Το μεσημέρι όμως η κατάσταση του φαίνεται ότι επιδεινώθηκε και πήγε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Τα άλλα δυο θύματα της επίθεσης, ηλικίας 30 και 36 ετών, περιέγραψαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας τα γεγονότα ενώ τους ζητήθηκε να εξεταστούν και από ιατροδικαστή.

Οι αρχές θα αναζητήσουν εικόνα από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν χαρακτηριστικά των δραστών που εξαφανίστηκαν σαν να τους «κατάπιε η γη» αλλά και του οχήματος που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.