ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ψάχνει βήμα πρόκρισης με Αϊντχόφεν ο ΠΑΟΚ

1 min read

Η ισοπαλία με την Ομόνοια έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή με τη Γρανάδα, εκτός του ότι κράτησε τον Δικέφαλο του Βορρά εντός της «μάχης» της πρόκρισης στους «32» του Europa League, έδειξε και ότι δεν μπορεί να φοβηθεί πολλά από τις ομάδες του συγκεκριμένου ομίλου.

ΠΗΓΗ: filathlos

Το αποψινό (19:55) και το επόμενο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (26/11, 22:00) εν πολλοίς θα κρίνουν και την περαιτέρω παρουσία των ασπρόμαυρων στη διοργάνωση, με τους Ολλανδούς να έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορονοϊό και να έχουν έρθει με διάφορες απουσίες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο ντεμπούτο του στον πάγκο της μεγάλης ομάδας, έδωσε το στίγμα του χθες για το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας και όσον αφορά την ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι να επιλέξει ένα σχήμα με 4-3-3, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία, Βαρέλα-Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και τους Ροντρίγκο-Γιαννούλη στα άκρα.

Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί αναμένεται να είναι οι τρεις στο κέντρο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης, ενώ ο Σφιντέρσκι θα είναι ο φουνταριστός.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, που με νίκη απόψε μπαίνει πολύ γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Μπίσεσβαρ, Νινούα, Κούτσιας και Τσόλακ. Εκτός είναι οι Βιεϊρίνια και Μιχάι.

Από την πλευρά της, η PSV πήρε σημαντικό τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ομόνοιας, έστω και στο τέλος, αλλά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες, λόγω κορωνοϊού. Ο Ρότζερ Σμιντ δεν υπολογίζει σε παίκτες όπως ο αρχηγός Ντάμφρις και ο βασικό εξτρέμ Γκαμπό.

Οι Ολλανδοί θα ξεκινήσουν με τους Εμβογκό, Τόμας, Τεζέ, Μποσαλί, Μαξ, Γκέτσε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιχαταρέν, Ζάχαβι και Μάλεν.

Η διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης είναι από την Πολωνία, με τον Ντάνιελ Στεφάνσκι να αποτελεί τον «άρχοντα» του αγώνα.

Η βαθμολογία του ομίλου του ΠΑΟΚ μετά από 2 αγωνιστικές:

1. Γρανάδα 4

2. Αϊντχόφεν 3

3. ΠΑΟΚ 2

4. Ομόνοια 1

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.