Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρωτοφανές: Είχαν δώσει… πολιτικό άσυλο (!) στον Αφγανό επίδοξο βομβιστή που έπιασαν με τους πυροκροτητές!

1 min read

Πολιτικές διαστάσεις λαμβάνει η σύλληψη του ισλαμιστή Αφγανού χθες τη νύχτα στην Αθήνα,  ο οποίος μετέφερε επτά ή κατ’άλλες πηγές, οκτώ πυροκροτητές στο σακκίδιό του: 

Ο Αφγανός είχε λάβει πολιτικό άσυλο (!) από την Υπηρεσία Ασύλου, παρά το γεγονός ότι είναι σεσημασμένος (όπως οι περισσότεροι ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν αιματοκυλίσει πρόσφατα την Ευρώπη) και έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.

Το ερώτημα είναι ποιος και γιατί του έχει δώσει πολιτικό άσυλο και με ποια δικαιολογία; Πώς μπήκε στην Ελλάδα και πού καταγράφηκε όταν εισήλθε. Ποιος παρακολουθούσε τις κινήσεις του και αν όχι, γιατί δεν τον παρακολουθούσαν.

Ποια ΜΚΟ τον περιέθαλψε αρχικά (γιατί στην υπόθεση των ΜΚΟ γίνονται σημεία και τέρατα και οι περισσότερες λειτουργούν, τουλάχιστον ύποπτα).

Πώς τον άφηναν ελεύθερο αφού διαπίστωναν ότι δίνει ψευδή στοιχεία; Σήμερα το διαπίστωσαν; Και σήμερα διαπιστώθηκε αυτό πού “χώλαινε” το σύστημα ελέγχου και δεν εντοπιζόταν ενωρίτερα;

Η εξέταση του συλληφθέντα συνεχίζεται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.