ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ: Ετοιμάζουν καθεστώς παγκόσμιας τυραννίας με την παραλλαγή «Όμικρον»

1 min read

Βαθιά ανήσυχος εμφανίστηκε ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος Αλαν Τζόουνς , αναφορικά με τα σχέδια που απεργάζονται οι «παγκοσιοποιητές» σε σχέση με τον απόλυτο έλεγχο που θέλουν να επιβάλλουν στις κοινωνίες με αφορμή την πανδημία του COVID-19.

Όπως είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, πριν δύο εβδομάδες είχε πάρει συνέντευξη από τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στρατηγό ε.α. Μάικλ Τ. Φλιν, ο οποίος είχε κάνει την πρόβλεψη ότι σχεδιάζεται η «κυκλοφορία»  μιας νέας  παραλλαγής του COVID-19 μέσω της οποίας θα επιχειρηθεί να δημιουργηθεί ένα νέο καθεστώς φόβου στον κόσμο και στη συνέχεια μια ελεγχόμενη οικονομική κατάρρευση ή οργανωμένη ύφεση, όπως είπε.

Όπως αναφέρει ο Άλαν Τζόουνς η υπόθεση του COVID-19 ήταν μια δοκιμαστική περίοδος (Beta) για να έρθει ο COVID-21 ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για να εγκατασταθεί ένα καθεστώς παγκόσμιας τυραννίας και ενός συστήματος ελέγχου του ατόμου μέσω των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Όπως σημείωσε ο στρατηγός ε.α. Φλιν το σχέδιο με τον COVID-19 δεν π[έτυχε απόλυτα καθώς η «ψηφιακή κοινότητα» αποκάλυψε τα σχέδια του «διεθνούς συστήματος» για την τυραννία του COVID που αντιμετωπίζουμε.

Έτσι, συνέχισε, ο Φλιν λέγοντας ότι ετοιμάζεται ένα νέο είδος ιού, ή μια παραλλαγή του, υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις όπου μέσω αυτού θα επιχειρηθεί από την παγκόσμια ελιτ ο έλεγχος των πάντων.

Το σχέδιο, όπως συμπλήρωσε ο Α.Τζόουνς είναι διπλό: Αφενός η δημιουργία ενός δυσχερούς οικονομικού κλίματος, έτσι ώστε οι μεγάλες επιχειρήσεις να αγοράσουν τα πάντα σε μηδενικές τιμές και αφετέρου η δημιουργία ενός ασφυκτικού συστήματος έλεγχου του κόσμου των πολιτών, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών,  με πρόσχημα τον COVID-19.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.