ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης

1 min read

Πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης

Τους νέους επιχειρηματίες της πόλης να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Start Ups), που θα γίνει σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, προσκαλεί ο δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της βιώσιμης και καινοτόμου επιχειρηματικότητας και στόχος του είναι η κινητοποίηση και υποστήριξη των νέων, για την εξέλιξη της αρχικής τους ιδέας σε επιχείρηση.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης grafergasias@vvv.gov.gr, ξεκίνησε και λήγει στις 31 Οκτωβρίου, οπότε θα ακολουθήσει η αξιολόγηση και η ένταξη τους στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται πως καλούνται επιχειρηματικές ομάδες με καινοτόμες ιδέες, ενδεικτικά στους τομείς: Αγροδιατροφή, υγεία και φάρμακα, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, ενέργεια, περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη, μεταφορές και εφοδιαστική αλυσίδα, υλικά – κατασκευές, πολιτισμός, τουρισμός – πολιτιστικές & δημιουργικές βιομηχανίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι τουλάχιστον ένα μέλος κάθε σχήματος να ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 45 ετών.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τρεις προτάσεις και το πολύ δύο ανά θεματική ενότητα.

Μετά την ένταξη οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε ένα επιχειρηματικό σχήμα ανά θεματική ενότητα.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.