ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία

1 min read

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη σύντροφό του, με καταγωγή από το Καμερούν.

Ο υπαρχιφύλακας, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος νεαρής γυναίκας με την οποία συμβίωνε τα δύο τελευταία χρόνια, οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αποτυγχάνοντας, ωστόσο, να πείσει τις δικαστικές αρχές, καθώς μαρτυρίες επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 34χρονη γυναίκα, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση και την εκμετάλλευση που βίωνε στα χέρια του σε καθημερινή βάση επί 24 μήνες, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον αστυνομικό σύντροφο της, κατηγορώντας τον για συστηματικούς βιασμούς, ξύλο, απειλές και μαστροπεία, από την οποία ο ίδιος κέρδιζε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ο 40χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του, ενώ για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.