ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πως η ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! Γαλλία-Ιταλία βοηθάνε στην ΑΜΥΝΤΙΚΗ θωράκιση της Τουρκίας…

1 min read

Η Γαλλία μπορεί να υποστηρίζει ότι πολεμάει τον ισλαμικό εξτρεμισμό, όμως στον βωμό του χρήματος ξεχνάει για άλλη μια φορά ότι ο Ρ. Τ. Ερντογάν ήταν από τους πρώτους που υπέθαλψαν το Ισλαμικό Κράτος και τους τζιχαντιστές.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Εμανουέλ Μακρόν βοηθάει και την Τουρκία αμυντικά, όπως αποκάλυψε και σήμερα ο Ερντογάν, με τη βοήθεια της Ιταλίας (η οποία ιστορικά πάντοτε μας πρόδιδε).

Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε χθες στη Γαλλία και υπέγραψε σειρά συμφωνιών με τον Μακρόν. Όπως ο ίδιος ο Ερντογάν είπε στους δημοσιογράφους: «Στη Γαλλία συναντήθηκα με τον ομόλογο μου Εμανουέλ Μακρόν όπου υπογράψαμε και διάφορες συμφωνίες. Η πρώτη συμφωνία ήταν των Τουρκικών Αερογραμμών με την εταιρεία Airbus. Η τουρκική εταιρεία θα αγοράσει αεροπλάνα ευρείας ατράκτου από την Airbus και η παράδοση θα ξεκινήσει το 2019. Από την άλλη υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στην ROKETSAN και ASELSAN με την EUROSAM όπου εκτός των δύο χωρών πήρε μέρος και η Ιταλία. Αυτές οι συμφωνίες θα ενδυναμώσουν την Τουρκία στον αμυντικό τομέα και ο σκοπός είναι ο εμπορικός όγκος Τουρκίας-Γαλλίας από 13,5 δισεκατομμύρια δολάρια να φτάσει στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτός ο σκοπός ανήκε στην περίοδο του Σαρκοζί αλλά θέλουμε να το πετύχουμε τώρα».

Γαλλία-Ιταλία-Τουρκία συμμαχία λοιπόν. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Ακριβώς, την Μικρασιατική εκστρατεία. Όταν η Ιταλία έβαλε κάθε δυνατό εμπόδιο, βοηθώντας ακόμη την Τουρκία, για να φύγει ο Ελληνισμός από τη Μικρά Ασία και από την άλλη η Γαλλία που ενώ ο Ελληνικός στρατός έκανε την Μικρασιατική εκστρατεία εκείνη έκανε συμφωνίες με τον Κεμάλ και του έδινε όπλα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.