ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πολλά τα προβλήματα από την σφοδρή καταιγίδα που πλήττει την Αττική

1 min read

Έντονη είναι η βροχόπτωση την τελευταία ώρα στην Αττική με την βροχή να έχει δημιουργήσει σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το μεσημέρι ξεκίνησαν τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στην Αττική, με τη θερμοκρασία να αναμένεται ότι θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Εξ’ αιτίας της έντονης νεροποντής έχει διακοπεί και ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ύστερα από επτά λεπτά αγώνα, ο διαιτητής Στυλιαράς αποφάσισε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς η δυνατή βροχόπτωση καθιστούσε δυσχερή τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Μετά από περίπου 20 λεπτά ξαναβγήκε για να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος στο μεταξύ είχε μετατραπεί σε… λίμνη, με συνέπεια ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία να αποφασίσει την οριστική διακοπή του ματς, το οποίο (καιρού επιτρέποντος) θα συνεχιστεί αύριο (7/5).

Οι συνθέσεις με τις οποίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Κάτσε, Τζανδάρης, Λουντ, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Δώνης

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Γέντρισεκ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.