ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πωλείται το σπίτι ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης σε αστρονομική τιμή – Γνωστό και ως «Grande Dame» (Εικόνες)

1 min read

Υπήρξε το σπίτι του Ανδρέα Μιαούλη, του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, του Έλληνα καραβοκύρη που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανάσταση του 1821, ως διοικητής ναύαρχος του ελληνικού στόλου, αλλά και στη μετέπειτα πολιτική ζωή του τόπου.

Το όνομά της; Grande Dame! Mία βίλα-θρύλος ιστορικής σημασίας και εξαιρετικής ομορφιάς. Κατασκευάστηκε πριν από 200 χρόνια, το 1808 από Βενετούς αρχιτέκτονες και υπήρξε η κατοικία του Ανδρέα Μιαούλη στην Ύδρα. Σήμερα δημοπρατείται από τον Οίκο Sotheby’s με τιμή εκκίνησης το εκπληκτικό ποσό των 4.500.000 €.

Να πούμε ότι η κατοικία αποτελείται από την κύρια βίλα και ένα μικρό αριθμό κτιρίων που είναι τοποθετημένα γύρω από μια εσωτερική πέτρινη αυλή που προσφέρει ιδιωτικότητα και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης. Η μοναδική τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο από τις περισσότερες περιοχές του.

Στις καλά διατηρημένες του περιοχές θα θαυμάσετε τις μοναδικές τοιχογραφίες στις οροφές και τα όμορφα πατώματα των κύριων χώρων, τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια καθώς και τα βικτοριανά μπάνια δημιουργούν ένα τέλειο μείγμα αριστοκρατικής εμφάνισης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Η τιμή εκκίνησης είναι 4.500 000.€, το έτος κατασκευής το έτος 1808 και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια.

 

Δημοσίευση στα Social Media