ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποια δημοφιλής παραλία “έκλεισε” – Κρίθηκε ακατάλληλη για μπάνιο στη Χαλκιδική

1 min read

Ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας κάνει λόγο για ακαταλληλότητα των νερών σε παραλία της Χανιώτης, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής. Στην ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα δείγματα που ελήφθησαν από τη θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη έδειξαν ότι τα νερά μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή (εύρος πλάτους 150 μέτρα) δεν είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμπι.

Η ανάρτηση στη σελίδα του δήμου στο Facebook αναφέρει: «Συνιστούμε στους δημότες και στους επισκέπτες να αποφύγουν το κολύμπι στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο μεταξύ οι δειγματοληψίες από τη θάλασσα στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Κασσάνδρας και τα δείγματα στέλνονται για ανάλυση. Για κάθε νεότερο στοιχείο που θα προκύψει θα υπάρξει νεότερη και επικαιροποιημένη ανακοίνωση».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη σημειώθηκε νέο περιστατικό βλάβης στον βιολογικό καθαρισμό της Χανιώτης μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Το πρόβλημα που προέκυψε είχε ως αποτέλεσμα τα νερά από τον βιολογικό σταθμό να χύνονται σε παραλία της περιοχής αναδύοντας έντονη δυσοσμία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.