ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πληθαίνουν οι καταγγελίες Θύμα του ψευτογιατρού αποκάλυψε Είχε συνεργό και κράχτες

1 min read

Οι ελληνικές διωκτικές Αρχές δεν αναζητούν μόνο θύματα του 47χρονου “μαϊμού” γιατρού, αλλά και συνεργούς του. Επιχειρηματίας που πιάστηκε στα δίχτυα της εγκληματικής δράσης του ψευτογιατρού κατέθεσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ακόμη μία συγκλονιστική μαρτυρία, όπου αναφέρθηκε σε συνεργούς και “κράχτες” που είχε.

«Συναντήθηκα με τον Κοντοστάθη και μου είπε να σταματήσω ό,τι φάρμακα παίρνω», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Μου είπε ότι αυτός δεν θέλει λεφτά, αλλά θα στοιχίσουν αυτά τα πράγματα που θα παίρνω για 6 μήνες γύρω στα 15.000 ευρώ», είπε ακόμη το θύμα του ψευτογιατρού. «Τον επόμενο χρόνο νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο με πολυαρθρίτιδα για ένα μήνα σχεδόν παράλυτος και μετά απέκτησα νεφρική ανεπάρκεια», επισήμανε το θύμα του “μαϊμού” γιατρού για να αναφερθεί στο πότε και το πώς γνώρισε τον 47χρονο.

«Τον γνώρισα το 2009 μέσω ενός συμμαθητή από το δημοτικό, ο οποίος ήταν απατεώνας, δεν το ήξερα, μας έφερε σε επαφή, ξέροντας ότι έχω ένα πρόβλημα με μία ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μου είπε ότι “θα σε πάω σε έναν γιατρό που θα σε κάνει καλά”», επισήμανε και έσπευσε να μιλήσει για τον εμπνευστή της απάτης.

«Ο εμπνευστής της ιδέας, δηλαδή της απάτης, είναι ο Κ…., δηλαδή είναι αυτός που το ξεκίνησε, γιατί έχω την εντύπωση τα χρήματα που πήραν από μένα, τα 12.000 ευρώ, τα μοιράστηκαν», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Ο Κ…. είναι ένα άτομο, κάπου θα τον βρούνε, θα τον πιάσουνε, δεν υπάρχει περίπτωση. Σε πείθει για το οτιδήποτε. Αυτός μπορεί να σου πουλήσει, ας πούμε και το λιμάνι του Πειραιά».

Δημοσίευση στα Social Media