ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πιερία: Εξαφανισμένοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Επανάστασης του Κολινδρού

1 min read

Εξαφανισμένοι ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέχθηκαν στην Πιερία στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του Κολινδρού, δείγμα της λαϊκής οργής που βράζει στη Μακεδονία για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Όπως το olympiobima.gr αν και το πρωτόκολλο σαφώς επιβάλει την παρουσία κυβερνητικών βουλευτών στους εορτασμούς εντούτοις κανείς εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να παραστεί σε αυτές, φοβούμενοι τις λαϊκές αντιδράσεις.

Τα αστυνομικά μέτρα ήταν ενισχυμένα πάντως από το πρωί της Κυριακής (3/3) στον Κολινδρό, καθώς  υπήρχε η πληροφορία ότι ένας από τους τρεις Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας θα παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις.

Τελικά ο βουλευτής αυτός αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα του και να μην επισκεφθεί τον Κολινδρό και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέχθηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο τοπικού φορέα που του πρότεινε να ακυρώσει την παρουσία του στις εκδηλώσεις μιας και το κλίμα γενικά (αλλά και ειδικά λόγω της ημέρας που σχετίζεται άμεσα με τη Μακεδονία) ήταν βαρύ για τα στελέχη της Κυβέρνησης.

Τελικά ο εκπρόσωπος ακύρωσε την παρουσία του στον εορτασμό της 141ης Επανάστασης του Κολινδρού και για πρώτη φορά δεν κατατέθηκε εκ μέρους της Κυβέρνησης στεφάνι στην προτομή του Νικολάου Λούση μετά την επιμνημόσυνη δέηση, δημιουργώντας έτσι νέα δεδομένα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.