ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πήγε να αγοράσει τροχόσπιτο μέσω διαδικτύου και του …έφαγαν την προκαταβολή

1 min read

Θύμα διαδικτυακής απάτης καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 41χρονος από τον Πύργο, καθώς επιχείρησε να αγοράσει τροχόσπιτο μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας, αλλά τελικά του “έφαγαν” την προκαταβολή.

Θύμα διαδικτυακής απάτης καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 41χρονος από τον Πύργο, καθώς επιχείρησε να αγοράσει τροχόσπιτο μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας, αλλά τελικά του “έφαγαν” την προκαταβολή. Ο 41χρονος, εντόπισε μια ηλεκτρονική αγγελία πώλησης τροχόσπιτου έναντι του ποσού των 2.300 ευρώ και αποφάσισε να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με τον πωλητή για να προχωρήσει στην αγορά. Η συμφωνία, όπως προκύπτει από τα ως τώρα στοιχεία της καταγγελίας, προέβλεπε την πληρωμή προκαταβολής και στη συνέχεια παραλαβή του τροχόσπιτου.

Ο 41χρονος κατέθεσε το ποσό των 200 ευρώ, που του ζητήθηκαν ως προκαταβολή και περίμενε την επομένη να του σταλεί το τροχόσπιτο στον Πύργο. Τροχόσπιτο δεν ήρθε όμως, κάτι που έβαλε σε υποψίες τον 41χρονο, προτού καταβάλει και το υπόλοιπο των χρημάτων, για αυτό και μετέβη στις Αρχές να καταγγείλει τη διαδικτυακή απάτη. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Πύργου.

Πηγή: patrisnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση