ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πάτρα: Συναγερμός στις φυλακές – Κρατούμενος κατάπιε ξυραφάκια και βίδες

1 min read

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές της Πάτρας, όταν κρατούμενος κατάπιε ξυραφάκια και έγινε η πρώτη έκτακτη μεταγωγή από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου στο νοσοκομείο μετά τις συλλήψεις των εξωτερικών φρουρών.

Χθες το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κρίθηκε αναγκαία η κατεπείγουσα μεταφορά έγκλειστου σε νοσηλευτικό ίδρυμα, που κατάπιε βίδες και ξυραφάκια.

Λόγω της επικινδυνότητας και της κρισιμότητας του περιστατικού πραγματοποιήθηκε μικτή μεταγωγή με τη συμμετοχή τριών εξωτερικών φρουρών και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των υπαλλήλων της υπηρεσίας εξωτερικής φύλαξης του Καταστήματος Κράτησης, που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία, αντιδρώντας στην απόφαση της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής για την απεμπλοκή των αστυνομικών από τις έκτακτες μεταγωγές.

Οι συνολικά 9 συλλήψεις εξωτερικών φρουρών, από αστυνομικούς, έπειτα από μήνυση του διευθυντή των φυλακών για παράβαση καθήκοντος, λόγω άρνησης εκτέλεσης μεταφοράς δυο έκτακτων περιστατικών την Τρίτη, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.