ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Πατάει» Ελλάδα ο Τικίνιο – Ψάχνει εξτρέμ για τον Ολυμπιακό κι ο Ντέκο

1 min read

O Τικίνιο Σοάρες φτάνει απόψε (22:00) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες προχωράνε πλέον για την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ, εκείνη του εξτρέμ.

  • ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, αλλά δεν αποκλείεται να πέσουν κι άλλα στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας (Μαρτίνς, Καρεμπέ, Μοντέστο και Τοροσίδη).

Ο Ντέκο (μάνατζερ των Τικίνιο και Ρέαμπτσιουκ) φέρεται να μπαίνει κι εκείνος στο κόλπο της αναζήτησης του εκλεκτού, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή κίνηση και να μπορέσει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον παίκτη που ψάχνει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουνίου.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε τον τελικό του Champions League με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι στην Πορτογαλία και βρέθηκε χθες το βράδυ στο «Ντραγκάο».

Οι δύο άνδρες σίγουρα είχαν να πουν πολλά, να συζητήσουν και για τις σκέψεις των υποψήφιων στόχων που υπάρχουν στο Ρέντη και να μπορέσει ενδεχομένως να δώσει λύση ο ατζέντης που έχει άκρες σε Πορτογαλία και Βραζιλία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.