ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παραμένει το πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το υβριστικό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη

1 min read

Παραμένει το πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το υβριστικό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη

Το ποσό των 60.500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να διατηρεί το πρόστιμο που αφορά στην προσωρινή διακοπή για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τιμωρηθεί αρχικά από το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague με συνολικό πρόστιμο ύψους 61.500 ευρώ, το οποίο αφορούσε στην προσωρινή διακοπή του αγώνα για το υβριστικό πανό κατά του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη (50.000 ευρώ), για άναμμα και ρίψη φωτοβολίδων, αλλά και χρήση λέιζερ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε έφεση για να μειώσει το πρόστιμο, ωστόσο αυτό έπεσε μόλις κατά 1000 ευρώ, κάτι που αφορά σε ορισμένες από τις υπόλοιπες παραβάσεις κι όχι σε εκείνη για το πανό, μιας και διατηρήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του του προστίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε τυπικά την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 285/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς το υπό στοιχείο 2α του διατακτικού. Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή 60.500 ευρώ (50.000€+4.000€+4.000€+2.500€).

 

 

sdna.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση