ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παραλίγο τραγωδία : Κατέρρευσε ψευδοροφή σε σχολείο της Θεσσαλονίκης -Από άγιο σώθηκαν οι μαθητές Εικόνες-βίντεο

1 min read

Υπό διάλυση βρίσκεται η χώρα τα τελευταία χρόνια, καθώς αν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι ζούμε σε ένα κράτος στο οποίο τα πάντα είναι… τέλεια η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. 

Τόσο διαφορετική που μέχρι και στο σχολείο δεν μπορούν να πάνε με ασφάλεια τα παιδιά. Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή σχολικής αίθουσας στο 4ο δημοτικό σχολείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. 

Την ώρα που συνέβη το περιστατικό, τα παιδιά κανονικά είχαν μάθημα και στην αίθουσα ήταν περίπου 20 παιδιά. 

Ωστόσο, λίγο πριν το καθιερωμένο διάλειμμα, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε.

Όλα έγιναν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας ευτυχώς σε ημέρα που οι μαθητές είχαν πάει εκδρομή και δεν βρίσκονταν στη σχολική αίθουσα.

Για άγνωστο λόγο έπεσε η γυψοσανίδα με τη μόνωση και τον αλουμινένιο σκελετό που πρόσφατα είχε τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο τμήμα.

Οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ενδεικτικές, με την οροφή να έχει «σκεπάσει» όλα τα θρανία της αίθουσας.

Σωτήρια αποδείχθηκε και η παρατηρητικότητα της καθηγήτριας

Λίγο πριν την αναχώρηση των μαθητών από το σχολείο κι ενώ είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και σύμφωνα με πληροφορίες άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγο αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε!

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην οροφή εκτελέστηκαν το περασμένο καλοκαίρι εργασίες μόνωσης από ιδιωτικό συνεργείο.

Πηγές από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στην συγκεκριμένη αίθουσα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.