ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παραδίδονται δύο νέες κορβέτες stealth σχεδίασης στο τουρκικό Ναυτικό αλλά τα χειρότερα έρχονται για το ΠΝ

1 min read

Kαθελκύστηκε η τρίτη stealth κορβέτα κλάσεως ADA F-513 BURGAZADA του τουρκικού Ναυτικού στα ναυπηγεία Γκιολτσούκ της Κωνσταντινούπολης, ενώ τις επόμενες ημέρες καθελκύεται και η τέταρτη κορβέτα, η F-514 KINALIADA.

Τα σκάφη είναι ανώτερα από τις ελληνικές φρεγάτες κλάσης “S” σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά και αντιπυραυλικά συστήματα, ενώ φέρουν ίσο οπλισμό για προσβολές σκαφών επιφανείας.

Η κατάσταση του ελληνικού Στόλου δεν είναι αυτή που πρέπει και το ναυπηγικό πρόγραμμα κύριων σκαφών επιφανείας έχει μείνει πίσω 10 χρόνια.

Το μοναδικό σκάφος του ΠΝ που ναυπηγείται ακόμα είναι η τελευταία πυραυλάκατος της κλάσης “Ρουσέν” στα ναυπηγεία Ελευσίνας και το Type 214 “Κατσώνης” στον Σκαραμαγκά, έναντι συνολικά 7 κύριων σκαφών επιφανείας και 6 υποβρυχίων (“μίνι” αεροπλανοφόρο, τέσσερις φρεγάτες TF-100, έξι Type 214TN και δύο κορβέτες που παραδίδονται) στο τουρκικό Ναυτικό.

Kαι έπονται και έξι σκάφη επιφανείας μεγέθους αντιτορπιλικού εκτοπίσματος 7-8.000 τόνων, τα οποία τώρα ολοκληρώνουν την σχεδίασή τους σε συνεργασία με την ΒΑΕ Systems

Το οποίο τουρκικό Ναυτικό ήδη υπερέχει σε αριθμό και ποιότητα πλοίων…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.