ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παπαθεοδώρου: «Η νίκη είναι το φάρμακο»

1 min read

Παπαθεοδώρου

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για το τρίπτυχο που δίνει νίκες, χαρακτηρίζοντας μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Γκάζιαντεπ για το Basketball Champions League, που έληξε με μία ακόμη ήττα για την ελληνική ομάδα (85-82).

«Πολλές λεπτομέρειες ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού, δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη. Δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτές και κρίνουν τους αγώνες. Δεν έχουμε δει καν όλη την ομάδα μαζί. Κάθε εβδομάδα λείπουν δυο τρεις παίκτες. Δεν βλέπω πως υπάρχει κάτι ως αδυναμία. Αν υπήρχε, η αντίδρασή μας θα ήταν διαφορετική. Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εμείς ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα είναι η ομάδα με όλους τους παίκτες έτοιμους. Δεν είναι σύμμαχος ο χρόνος, το γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε ειδικά για την απόδοση των ψηλών, αλλά αρνήθηκε να διαχωρίς κάποιον παίκτη: «Ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε, ειικά από την στιγμή που δεν έχουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, αλλά δεν υπάρχει συνοχή όταν δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί ούτε μία φορά όλη η ομάδα. Στα κρίσιμα θα παίξει το ρόλο της η προπόνηση, ο χρόνος που έχεις περάσει με τους συμπαίκτες σου στο παρκέ. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποια αλλαγή. Ας δούμε πρώτα την ομάδα. Αν υπήρχε ένα πρόβλημα ευδιάκριτο θα το είχαμε πράξει. Η συνοχή είναι πρόβλημα, η χημεία και η πειθαρχία. Αυτά κερδίζουν αγώνες. Σήμερα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, Κάναμε πέντε ήττες, αλλά δείτε και τις ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε. Η νίκη θα είναι το φάρμακο για όλους».

Ο Μπράντοντ Τρις που ήταν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που βγήκαν μπροστά στη σημερινή αναμέτρηση τόνισε: «Χρειάζεται 40 λεπτά μπάσκετ για να πάρεις τη νίκη και εμείς σταματήσαμε στα 34’. Ήταν ένα βήμα για εμάς το σημερινό, κάναμε πολλά από αυτά που δουλέψαμε. Χάσαμε αυτά τα πρώτα παιχνίδια, γιατί δεν έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση στο τέλος, όταν το παιχνίδι παίζεται. Χάσαμε από κάποιες πολύ συγκεκριμένες φάσεις στο τέλος σήμερα.»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.