ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πανελλαδικές 2019: Την Παρασκευή αναρτώνται οι βαθμολογίες

1 min read

Στις 13:00 οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2019 θα μπορούν να δουν τους βαθμούς τους στα σχολεία τους και ηλεκτρονικά.

Την προσεχή Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα πρώτα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, οι οποίες θα διαμορφώσουν και τις Βάσεις 2019.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τους ανώνυμους βαθμολογικούς πίνακες στο σχολείο τους, χρησιμοποιώντας τον ατομικό κωδικό τους. Εναλλακτικά θα μπορούν να επισκεφτούν την ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου, όπου θα χρειάζεται να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις πρώτους χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι από την Πέμπτη 4 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά σημειώματά τους online, στην κατάλληλη διεύθυνση. Προθεσμία για υποβολή των μηχανογραφικών είναι η 15η Ιουλίου.

Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9 Ιουλίου καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.