ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ Μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια στον αποψινό αγώνα

1 min read

Χωρίς ακόμα να έχει στεγνώσει το αίμα του αδικοχαμένουν φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι μαρτυρίες πως οι Κροάτες χούλιγκαν συνεργάστηκαν με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, μετά και βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο ακούγεται η φράση «έτσι γ… η λεωφόρος», έχουν προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στα social media, ενώ φημολογείται πως οπαδοί της γαλλικής ομάδας βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που επέβαλε η UEFA.

Σημειώνεται πως η Μαρσέιγ είναι αδελφοποιημένο σωματείο με την Ένωση.

Η UEFA γνωρίζει πως αυτό είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου και γι’ αυτό αναμένεται να στείλει στο γήπεδο, πέραν από τον έναν παρατηρητή που στέλνει συνήθως και δύο security officers.

Τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη χθεσινή (8/8) συνέντευξη Τύπου ήταν χαρακτηριστικά. «Έπρεπε αυτές οι δύο ημέρες να είναι δύο όμορφες μέρες στην Αθήνα με τις ομάδες μας να προσπαθούν να παλέψουν για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, όμως, δυστυχώς σημαδεύτηκαν από τα επεισόδια και από τον θάνατο ενός παιδιού», δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκριση επί της Ντνίπρο έχουν εξασφαλίσει την παρουσία στους ομίλους του Europa League και πλέον ψάχνει την υπέρβαση. Σε περίπτωση που τα καταφέρει κόντρα στην ομάδα της Μασσαλίας θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League κόντρα στον νικητή του Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.