ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παναθηναϊκός Έσκασε η «βόμβα» και βγαίνει στην αγορά για προπονητή

1 min read

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και ο Τσάβι Ρόκα είναι αυτός που θα πρέπει να βρει τον επόμενο προπονητή για τον Παναθηναϊκό.

Μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής (29/05), είναι δεδομένο πλέον πως ο Γιώργος Δώνης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Το πώς θα γίνει αυτό και πότε ακριβώς, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο και ιδιαίτερα επικίνδυνο να προσπαθήσει κανείς να το… προβλέψει. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 κι αν δεν υπάρξει παραίτηση από την πλευρά του (άγνωστες οι προθέσεις του τούτη την ώρα), τότε θα υπάρξει δεδομένα συζήτηση για αποζημίωση έτσι ώστε να αποχωρήσει, όπως δήλωσε πως επιθυμεί ο Γιάννης Αλαφούζος στην επιστολή που του έστειλε.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως θα υπάρξει ένας κύκλος «σκληρών» διαπραγματεύσεων και συζητήσεων το επόμενο διάστημα, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Γιώργου Δώνη. Εξίσου κατανοητό είναι πως μετά από όσα έγιναν είναι απίθανο να συνεχίσουν να συνεργάζονται ο μεγαλομέτοχος με τον προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.