ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ουκρανός βουλευτής προτείνει την αποστολή ουκρανικού στρατού στο Κοσσυφοπέδιο  εάν η Σερβία «εισβάλει» 

1 min read

Ο Ουκρανός βουλευτής Ολέκσιι Γκοτσαρένκο προτείνει την αποστολή ουκρανικού στρατού στο Κοσσυφοπέδιο  εάν η Σερβία «εισβάλει» σε αυτό γιατί το Κίεβο θα πρέπει να υπερασπιστεί τους Κοσοβάρους.

«Εάν η Σερβία εισβάλει στο Κόσοβο, θα πρέπει να υπερασπιστούμε τους Κοσοβάρους.  Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δράσει με τα στρατεύματά μας στο πεδίο. Η Σερβία προσπαθεί να ξεκινήσει έναν επιθετικό πόλεμο. Ακριβώς σύμφωνα με τη μέθοδο του Πούτιν. Όπως είπα, η Σερβία είναι ο δούρειος ίππος του Πούτιν στην Ευρώπη. Ο πόλεμος οπουδήποτε στον κόσμο είναι τρομερός».

Οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ηχούν το βράδυ της Κυριακής στις βόρειες, σερβικές περιοχές του Κοσσυφοπεδίου, οι Σέρβοι του Κοσόβου φτιάχνουν οδοφράγματα στους αυτοκινητόδρομους, οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου συγκεντρώνονται σε ομάδες στα «δικά τους», το νότιο τμήμα της πόλης Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα  κοντά στη γέφυρα που οδηγεί στο βόρειο τμήμα  στη «Σερβική» πλευρά, όπου συγκεντρώνονται ντόπιοι Σέρβοι.

 Η αστυνομία του Κοσόβου έκλεισε δύο σημεία ελέγχου στο κεντρικό τμήμα της Σερβίας λόγω αποκλεισμού δρόμων από τους Σέρβους. Το σερβικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε τις φήμες για είσοδο στρατιωτών στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου και προέτρεψε να μην διαδίδεται παραπληροφόρηση.

Ria Novosti

The Hellenic Information Team

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.