ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οριστικό: Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία

1 min read

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η Συνέντευξη Τύπου από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου έναντι της αρχικής πρόβλεψης για την προσεχή Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε πως το 85% των κατοίκων της Αθήνας έχουν επιστρέψει στην πόλη. Παράλληλα, κάλεσε όσους είναι εκτός Αττικής να επιστρέψουν τις επόμενες μέρες με ταυτόχρονο περιορισμό των επαφών μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Η κ. Κεραμέως ανακοίνωσε ότι το πρώτο κουδούνι θα ακουστεί για πρώτη φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Η υπουργός ανακοίνωσε δειγματολειπτικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ, διαφορετικά διαλείμματα, μέτρα για τα κυλικεία. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως μέχρι νεωτέρας δεν θα γίνονται εκδρομές. Όσον αφορά τα εργαστήρια τόνισε πως οι ομάδες εντός θα είναι μικρές με συχνό καθαρισμό των εργαλείων. Ανακοίνωσε δωρεάν παγούρι για κάθε μαθητή.

Στο παρακάτω λίνκ μπορείτε να δείτε live τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα μέτρα αλλά και τοποθετήσεις λοιμωξιολόγων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.