ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός: Επίσημα στα ερυθρόλευκα οι Μακαμπού και Σαμασέκου

1 min read

Στον απόηχο της 2ης ήττας στον όμιλο του Europa League από τη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ με μετεγγραφές και ο Παναθηναϊκός στο φινάλε της θερινής περιόδου πρόσθεσε παίκτες στη μεσαία του γραμμή

Το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωταθλητής Ελλάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, Σεντρίκ Μακαμπού.

Νωρίτερα, η Σάλκε είχε γνωστοποιήσει ότι παραχωρεί με μονοετή δανεισμό στον Ολυμπιακό τον 26χρονο αμυντικό χαφ από το Μάλι, Ντιαμαντέ Σαμασέκου.

Οι κινήσεις των ερυθρολεύκων δεν σταματούν εδώ, αφού ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Ρέντη.

Το βράδυ της Πέμπτης, το Καραϊσκάκης είχε τη λάμψη των γκαλάκτικος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μαρσέλο βρέθηκαν στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη και αποθεώθηκαν από τους οπαδούς.

Οι δύο αστέρες θα τεθούν το συντομότερο στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, για να βοηθήσουν ότι η ήττα από τη Φράιμπουργκ να αποτελέσει σύντομα μία μακρινή παρένθεση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χάμες. Όταν το άκουσα πρώτη φορά δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Μαρσέλο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Κώτσιρας δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ βασικός για πρώτη φορά αναμένεται να αρχίσει ο Μπερνάρ.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες του Τριφυλλιού, Ενίς Τσοκάι και Αλέξις Τρουγιέ, αναμένονται στην Αθήνα πριν το ματς με τον ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Αραούχο είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί, ενώ ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιόνσον και Τσούμπερ.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Κογκό, Τιεβί Μπιφούμα. Ο Κογκολέζος άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Στις προπονήσεις του ΟΦΗ εντάχτηκε ο Ισπανός στράικερ, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.