ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρία νέα κρούσματα στην ελληνική αποστολή – Χωρίς εκπροσώπηση στη συγχρονισμένη κολύμβηση

1 min read

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς εκπροσώπηση της Ελλάδας θα γίνει το αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης στο Τόκιο, καθώς τρία νέα μέλη της ελληνικής αποστολής βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αποστολή της κολύμβησης, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τρία μέλη της ομάδας της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκαν θετικά στο νέο ιό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης. Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό θα παραμείνουν σε ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ δεν έχουν έρθει σε επαφή με άλλα μέλη της αποστολής στο Ολυμπιακό χωριό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.