ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ολυμπιακός-O’ Jogo: Έκλεισε με 28 εκατ. η μεταγραφή Ποντένσε στη Γουλβς

1 min read

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι η συμφωνία οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ και ο παίκτης θα μεταβεί το αμέσως επόμενο διάστημα στην Αγγλία, για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου, που θα είναι διάρκειας τεσσάρων ή πέντε χρόνων


Οι Πορτογάλοι μεταδίδουν πως το deal Ολυμπιακού – Γουλβς έχει οριστικοποιηθεί και ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν σχεδόν 28 εκατ. ευρώ για τον διεθνή winger τους.

Όπως έχετε ενημερωθεί ήταν από την Δευτέρα γνωστό πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει και τυπικά η υπόθεση της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε με ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ. Την Τρίτη η O Jogo μετέδωσε πως υπάρχει πλήρης συμφωνία Ολυμπιακού – Γουλβς με ποσό στα 28 εκατ. ευρώ.

Συμφωνία που επισημαίνει ότι έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας. Στην Ιβηρική στέκονται πως ο Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι ο όγδοος Πορτογάλος παίκτης που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή Νούνο Εσπίριτο.

Η O Jogo αναφέρει ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε θα μεταβεί άμεσα στην Αγγλία για την επισημοποίηση της μεταγραφής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτό γίνει ίσως ακόμα και την Τετάρτη ή το αργότερο έως την Παρασκευή. Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι τεσσάρων ή πέντε ετών και θα έχει αποδοχές πάνω από 2 με 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Δημοσίευση στα Social Media