ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Όλοι και όλα «στον αέρα» στον Ολυμπιακό – Παίζονται μεγάλα «κεφάλια», έρχεται τσουνάμι αποχωρήσεων

1 min read

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά και τη νέα γκέλα στο Περιστέρι, καθώς πάρα τα όσα παράπονα εκφράζονται από τους «ερυθρόλευκους» για τη διαιτησία, υπάρχει παραδοχή στο Λιμάνι ότι το πρόβλημα είναι (και) αγωνιστικό.

Ήδη γίνονται οι πρώτες σκέψεις για την «επόμενη μέρα», στην οποία φαίνεται πως είναι όλα ανοιχτά, ακόμα και στο θέμα του προπονητή, μιας και τον Όσκαρ Γκαρσία βαραίνουν ήδη οι ευθύνες για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας, παρόλο που στα τελευταία παιχνίδια δεν κάθισε στον πάγκο λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όσκαρ Γκαρσία απολαμβάνει ένα εξαιρετικά μεγάλο συμβόλαιο στο Λιμάνι κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του ενόψει της νέας σεζόν που δε θα υπάρχουν, όπως φαίνεται, τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο Tάκης Λεμονής είχε χάσει για τα καλά τα αποδυτήρια, αν κρίνουμε από τη χθεσινή αντίδραση του Ούρος Τζούρτζεβιτς στη φάση του πέναλτι, όπου στην ουσία o Σέρβος «έγραψε» συμπαίκτες και προπονητή για να αναλάβει ο ίδιος την εσχάτη των ποινών.

Aν όντως υπάρχει σοβαρό θέμα στο εσωτερικό της ομάδας, σημαίνει ότι Όσκαρ Γκαρσία δεν έχει καταφέρει ακόμα να λύσει το πρόβλημα που στην ουσία «έφαγε» τον προκάτοχό του, το οποίο αφορούσε τα αποδυτήρια, μιας και αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο του. Κάτι το οποίο, φυσικά, φαίνεται ήδη να λησμονούν κάποιοι στο Λιμάνι…

Την ίδια στιγμή, πάντως, η «καμπάνα» χτυπάει και για πολλούς παίκτες, ακόμα και μεγάλα ονόματα. Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για αρκετούς από τους παίκτες των πρωταθλητών. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν δε συνέλθει η ομάδα στα αμέσως επόμενα ματς, να προκύψει «τσουνάμι» αποχωρήσεων το καλοκαίρι…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.