ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι συνθήκες του τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip – Βίντεο – ντοκουμέντο από τη μοιραία διαδρομή

1 min read

Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο άφησε ο γνωστός τράπερ Mad Clip, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και τους χιλιάδες θαυμαστές του. 

Ο 34χρονος καλλιτέχνης που είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχειρούσε για δύο ώρες προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβίσει.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το δυστύχημα.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο καλλιτέχνης, δεκάδες φίλοι και θαυμαστές τους έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.