Πε. Οκτ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του Α. Τσίπρα που πέρασαν απαρατήρητες: «ΕΥΤΥΧΩΣ οι μετανάστες δεν θα γυρίζουν στην Αφρική»…

1 min read

Μια απίστευτη δήλωση, η οποία δεν αναλύθηκε επαρκώς, έκανε χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος τη νέα κατάπτυστη συμφωνία για το ματαναστευτικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως «Αποφύγαμε μια σειρά κινδύνων που θα είχαν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας. Ο κίνδυνος που αποφεύχθηκε ήταν στο ζήτημα των πρωτογενών ροών στην κεντρική Μεσόγειο να προκριθεί μια απόφαση που θα ανέφερε ρητά την επαναπροώθηση στην Αφρική, σε κλειστά κέντρα, όσων επιχειρούν να εισέλθουν στην Ευρώπη».

Τί είπε στην ουσία ο Αλέξης Τσίπρας; Ότι είναι υπερήφανος που δεν θα γίνει επαναπροώθηση λαθρομεταναστών στην Αφρική. Μάλιστα τόνισε ότι είναι χαρούμενος που η λογική της παγκοσμιοποίησης επικράτησε.

Είπε αναφορικά με αυτό: «Η Ελλάδα έθεσε στην πρώτη γραμμή τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης, του ανθρωπισμού, που αποτελούν, ή θα έπρεπε να αποτελούν, το θεμέλιο της Ευρώπης».

Όχι μόνο θα φέρει από τη Γερμανία χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλά είναι και υπερήφανος γι’ αυτό στο όνομα της αλληλεγγύης. Ή είναι εντελώς επικίνδυνος ή απλώς δέχτηκε τα πάντα ως υποτακτικός και προσπαθεί να μας κοροϊδέψει…r

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.