ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι διαδηλωτές «μπλόκαραν» τη Βουλή – Πώς αποκλείστηκε το πάρκινγκ του κοινοβουλίου

1 min read

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κλείσουν το κομμάτι της Βασιλίσσης Σοφίας κάτω από την Ακαδημίας – Και οι δύο είσοδοι αποκλείστηκαν από την πορεία – Ο πρωθυπουργός μπήκε την τελευταία στιγμή στη Βουλή

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Όταν έχει εξαγγελθεί πορεία που ως συνήθως θα περάσει από τη Βουλή, η αστυνομία έχει ως έργο να αποκλείσει τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο κομμάτι κάτω από την Ακαδημίας, ώστε να μπορεί να γίνεται η είσοδος και έξοδος των οχημάτων από και προς τη Βουλή. Όμως αυτό δεν έγινε σήμερα.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η αστυνομία πιάστηκε «στον ύπνο» και όταν τα αυτοκίνητα θέλησαν να αποχωρήσουν από τη Βουλή, η Βασιλίσσης Σοφίας, είχε αποκλειστεί από την πορεία.
Όμως ούτε ο πρωθυπουργός είχε έρθει στη Βουλή ακόμα, ώστε να συμμετάσχει στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε προς ψήφιση. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι αστυνομικοί έδωσαν εντολή στα αυτοκίνητα να φύγουν από την έξοδο της Βασιλίσσης Αμαλίας, δημιουργώντας έτσι ένα απίστευτο κυκλοφοριακό ανάμεσα σε αυτούς που έμπαιναν και αυτούς που έβγαιναν. Και πάνω στην ώρα, έκανε την εμφάνισή του και ο πρωθυπουργός, με τους άνδρες της ασφάλειας να τρέχουν πανικόβλητοι να ανοίξουν δρόμο ώστε να μπορέσει να μπει στη Βουλή.

Κι όλα αυτά, πριν φτάσει η πορεία στο σημείο. Κάτι που έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μόλις ο πρωθυπουργός μπήκε… από την πίσω πόρτα. Και αφού δεν υπήρξε σχεδιασμός, για να είναι ανοιχτές οι είσοδοι της Βουλής, ο κόσμος παρέμεινε περίπου 45 λεπτά (από τις 13:15 μέχρι τις 14:00), αποκλεισμένος μέσα στο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Βουλής.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.