ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Anonymous Greece «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας

1 min read

Απάντηση στους Τούρκους χάκερς που «έριξαν» τη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνοςέδωσαν οι Anonymous Greece, όπως ισχυρίζονται σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Οι Έλληνες χάκερ με ανάρτησή τους στα social media αναφέρουν ότι «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 «Μετά από επίθεση που δέχτηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας Δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο εθνικής αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν την μπάλα», γράφουν στην ανάρτηση.

Σημειώνεται πως η είσοδος στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου δεν είναι διαθέσιμη για την ώρα. Σε όποιον επειχηρεί να μπει βγαίνει το εξής μήνυμα:

Capture

Η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε τη σελίδα το μεσημέρι της Κυριακής και ανήρτησε βίντεο αλλά και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά. 

«Γνωρίστε τα όριά σας», γράφουν οι χάκερ, μεταξύ άλλων, ενώ με το αγγλικό τους μήνυμα δηλώνουν την παρουσία τους στην ιστοσελίδα. «Οι Ayyildiz Tim ήταν εδώ», γράφουν. 

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή είναι η μόνη σελίδα στην οποία έχουν εξαπολύσει επίθεση οι χάκερ. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δημοσίευση στα Social Media