ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Πρωθυπουργός –Έβλεπε τις απαντήσεις από οθόνη στη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο!

1 min read

Πιο ανίκανος και από τον Ερντογάν στην προπαγάνδα αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη φωτογραφία ντοκουμέντο – φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έβλεπε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που του έκαναν οι (στην συντριπτική τους πλειοψηφία φιλικά προσκείμενοι) δημοσιογράφοι, μέσα από την οθόνη που βρισκόταν μπροστά του. Οθόνη που φυσικά απέκρυψαν στα πλάνα που μετέδιδε η κρατική τηλεόραση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός έδωσε ερωτήσεις μόνο στους ελεγχόμενος δημοσιογράφους, φτάνοντας στο σημείο να δώσει τον λόγο σε παρακμιακές ιστοσελίδες και λαθρόβια έντυπα, αγνοώντας για παράδειγμα το μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας. Την εφημερίδα Δημοκρατία, την ιστορική Εστία και όχι μόνο.

  • Αγνόησε ακόμα και τις εφημερίδες που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση, δίνοντας μία ερώτηση μόνο στην Αυγή, την οποία δεν απάντησε! Διότι αναφερόταν στο χρέος της Ν.Δ. που επί Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκτιναχθεί σε επίπεδα παγκόσμιου ρεκόρ.

Εννοείται ότι άλλες εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας όπως το Documento, δεν πήραν ερώτηση.

Είναι λοιπόν άκρως επικίνδυνο για την Ελλάδα να διαθέτει έναν πρωθυπουργό με τα χαρακτηριστικά της μαριονέτας Αμάλ, που όχι μόνο δεν μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις χωρίς να έχει έναν κρυφό υποβολέα, αλλά για να είναι απόλυτα σίγουρος, φιμώνει τις ενοχλητικές φωνές που δεν μπορεί να ελέγξει.

Πως μπορεί στα αλήθεια αυτός ο άνθρωπος να διασφαλίσει τα συμφέροντα της πατρίδας, της κοινωνίας, και το μέλλον του έθνους;

ΠΗΓΗ newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.