ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής έριξε «άκυρο» στον Μητσοτάκη: Δεν κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές

1 min read

Με μία λιτή αλλά περιεκτική απάντηση, ο Κ.Καραμανλής ανακοίνωσε χθες στον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος με την ΝΔ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Γύρω στις 11:00 χθες το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Κ.Καραμανλή και τον ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει στις επικείμενες εκλογές, με δεδομένο κιόλας ότι οι εκλογές θα προκηρυχθούν τις επόμενες εβδομάδες.

«Έχω πάρει την απόφασή μου, σκέφτομαι να κάνω άλλα πράγματα» είπε ο κ. Καραμανλής με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά:

«Το δέχομαι και το σέβομαι».

Αυτά τα διαρρέουν κυβερνητικοί διαμέσου κυβερνητικών ΜΜΕ. Όταν κάποιος λέει σε κάποιον άλλον «έχω να κάνω άλλα πράγματα»σημαίνει πρώτον ότι δεν θέλει να έχει επαφές με το συγκριμένο άτομο και δεύτερον αν όντως έχει να κάνει κάτι άλλο, σίγουρα αυτό το άλλο δεν το περιλαμβάνει.

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε από τον κ. Καραμανλή να είναι ενεργά παρών στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ.

Εννοείται πως στην κυβέρνηση έτρεξαν αμέσως να ερμηνέψουν τον πρώην πρωθυπουργό ότι «στηρίζει τον Κ.Μητσοτάκη» αλλά η αλήθεια είναι μία.

Ο Κ.Καραμανλής αποχωρεί ΛΟΓΩ του Κ.Μητσοτάκη και αυτό δεν κρύβεται όσο κι αν προσπαθούν στο Μαξίμου να «βαφτίσουν» το κρέας, ψάρι…

Όσο για τα άλλα πράγματα που έχει να κάνει, πρόκειται για την υποψηφιότητά του στην προεδρική εκλογή τον Μάρτιο του 2025, στην θέση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Για να γίνει αυτό ο πρώην πρωθυπουργός θα πρέπει να «ουδετεροποιηθεί» πολιτικά και να προβάλει μία κατάλληλη ενωτική υποψηφιότητα.

Έτσι λοιπόν το ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Κ.Μητσοτάκη είναι κάτι που βοηθάει για αυτό τον σκοπό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.