ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο πάντα ηλιόλουστος παράδεισος των 3.500 ευρώ τη βραδιά

1 min read

Λίγα μέρη στον πλανήτη είναι σαν το Kudadoo Maldives Private Island Resort και ακόμα πιο λίγα φιλοξενούν τόση πολυτέλεια

Υπάρχουν μέρη στον πλανήτη, που ούτε από κακοκαιρία, ούτε από συννεφιά καταλαβαίνουν, παραμένοντας τροπικοί παράδεισοι, που έχουν πάντα ηλιοφάνεια και ανεβασμένη διάθεση.

Κι ένα τέτοιο είναι και το Kudadoo Maldives Private Island Resort στις Μαλδίβες, το οποίο εγκατέλειψε ωστόσο τις παραδοσιακές αχυροσκεπές και τις γραφικότητες για μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στον παραδεισένιο προορισμό.

Το πολυτελέστατο resort καλύπτεται από τόσα ηλιακά πάνελ που είναι ενεργειακά αυτόνομο, αν και η μαγεία δεν εδράζεται πιθανότατα εκεί.

Αλλά στη διαρρύθμιση του χώρου, καθώς το όλο πράγμα φαίνεται να επιπλέει στην τροπική λιμνοθάλασσα που περιβάλλει το μικροσκοπικό νησάκι της συστάδας.

Ο επισκέπτης μένει εδώ σε μπανγκαλόου πάνω στο νερό, στο οποίο όλα είναι φτιαγμένα με το χέρι, και η διαμονή του ολοκληρώνεται με προσωπικούς μπάτλερ και ιδιωτικές πισίνες.

Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικά απλόχερη θέα στην απεραντοσύνη των τιρκουάζ νερών. Στην ακριβώς απέναντι πλευρά του νησιού βρίσκεται το κατεξοχήν ξενοδοχείο, ένα διώροφο κτίσμα με το εστιατόριο, το σπα και την κοινόχρηστη πισίνα που καταλήγει στη θάλασσα.

Λίγα μέρη στον πλανήτη Γη είναι σαν το Kudadoo Maldives Private Island Resort και ακόμα πιο λίγα φιλοξενούν όλη τη γνωστή στον άνθρωπο πολυτέλεια. Και εξίσου λίγα κοστίζουν βέβαια όσο αυτό…

Δημοσίευση στα Social Media