ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πορτογάλο μέσο Τσικίνιο

1 min read

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Τσικίνιο από τη Μπενφίκα. Ο Τσικίνιο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα στο να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα», δήλωσε ο Τσικίνιο.

Κάτοικος Πειραιά έγινε και ο Πορτογάλος χαφ, Αντρέ Όρτα. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Όρτα με εξάμηνο δανεισμό από τη Μπράγκα και διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο.

Την επιθυμία να πανηγυρίσει το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, ο Πολωνός γκολκίπερ Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι.

«Ο δικός μου προσωπικός στόχος είναι ίδιος με τον στόχο της ομάδας: να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος και θεωρώ ότι είναι και ο στόχος του συλλόγου», δήλωσε ο Ντραγκόβσκι.

H Κηφισιά ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Λαντρέ στο 12’ στο Αθανάσιος Διάκος, όμως η Λαμία αντέδρασε και έφτασε στην ανατροπή. Ισοφάρισε γρήγορα με τον Σιμόν στο 23ο λεπτό και ο Μαρτίνεθ στο 29’, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Μαγνησίας. Στο 56’ από τραγικό λάθος των αμυντικών της Κηφισιάς, ο Καρλίτος βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε για το 3-1. Ο Μάλτσι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους στο 87’.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.