ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Αυγούστου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Μαρινάκης προσφέρει 100.000 € για την ενίσχυση των νοσοκομείων, 12.000 € οι ποδοσφαιριστές

1 min read

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την προσπάθεια του ΠΣΑΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφερε 100.000 ευρώ για την ενίσχυση των νοσοκομείων, ενώ 12.000 ευρώ πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές.

Μία αξιέπαινη προσπάθεια έκανε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αφού συγκεντρώνει χρήματα προκειμένου να διατεθούν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τα νοσοκομείο της χώρας και για το ιατρικό προσωπικό τους.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ευαισθητοποιήθηκαν προκειμένου να ενισχυθούν τα νοσοκομεία, οι ιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό που δίνει τη μάχη του κατά του κορονοϊού.

Αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που ξεκίνησε ο ΠΣΑΠ στήριξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Νίκου Γαβαλά ότι προσφέρει 100.000 ευρώ, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Τοροσίδης προσφέρουν 12.000 ευρώ.

Στον τηλεμαραθώνιο που φιλοξενήθηκε του ΠΣΑΠ που φιλοξενήθηκε στο gazzetta μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος και ανακοίνωσε το ποσό. «Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ και στο διοικητικό συμβούλιο. Είχα άριστη συνεργασία με τον Μπατή από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ σημαντική αυτή η πρωτοβουλία και μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και σας μεταφέρω την προσφορά του που είναι ύψους 100.000 ευρώ και θα συνεχίσει να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες. Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές. Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά απ’ όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία», είπε ο Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος στη συνέχεια υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να συνεχιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του ΠΣΑΠ που είναι στο ΔΣ και σε όλα τα παιδιά στο Gazzetta. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι συγχαρητηρίων, όλοι όσοι στηρίζουν αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες και θέλουμε να βοηθήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθεια μας, διότι έρχονται σε επαφή με τον ιό. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε. Εμείς ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσφέρουμε 12.000 ευρώ και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια. Σήμερα προσφέρουμε 12.000 ευρώ».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.